Biyografi

1975 Frankfurt /Almanya doğumluyum.4 yaşıma girdiğimde ailemin Türkiye’ye kesin dönüş kararı almasıyla beraber İstanbul’a yerleştik. Bir yıl sonra da İzmir’e taşınarak öğrenim hayatımın ilk, orta ve lise yıllarını burada geçirdim. Üniversite hayatından önce iş hayatına atılmamla ileride beni ben yapacak bir çok iş deneyimini yaşamış oldum.

İlk olarak İzmir Vakkorama da Müzik, Power Fm Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak başladığım iş hayatım Raksotek’in Türkiye Ege-Akdeniz Koordinatörlüğüne oradan da D&R Mağaza Müdür Yardımcılığına kadar uzandı. Askerliğimi tamamladığımda eğitim ve öğretimin insan hayatında bir ömür devam ettiğine inandığım uzun bir yolculuğa başladım.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünü bitirdiğimde 2 farklı Nobel Tıp ödülüne layık görülmüş dünyanın en büyük ilaç firmalarından biri olan, Lilly İlaç irmasında Satış-Pazarlama departmanına bağlı olarak 16 yıl Profesonel Tanıtım Temsilcisi olarak görev yaptım.

Lilly ilaçta ilk görev yerim olan Denizli’de birkaç yıl çalıştıktan sonra Aydın iline tayinimin çıkmasıyla çalışma hayatıma burada devam ettim. Görev yaptığım firmamda aldığım kişisel ve mesleki gelişim eğitimleri devam ederken diğer taraftan da Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisansımı da tamamlamış oldum.

Gayri Menkul Sektörünün şüphesiz en güvenilir en büyük firmalarından remax ballon RE/MAX ile yollarımın kesişmesiyle daha önce bahsettiğim yolcuğumun dönüm noktasını yakalamış oldum. Hayallerimi gerçekleştirirken hayallerini gerçekleştirebileceğim insanlara bunu sağlayabileceğim fırsatı yakalamanın onuru ile Nadir Kırlıkovalı Recruiting’i kurdum.