İlaç Sektöründen Gayrimenkul Sektörüne Neden Geçtim!

İlaç sektöründeki uzun zamandır devam eden istikrarsız günler beraberinde bir çok meslektaşımı B Planı yapma ihtiyacı doğurdu. Ucuz insan gücü, düşük maaş zamları, kariyer fırsatlarının önüne konulan engeller, ulaşılması istenen satış hedeflerinin gerçeklikten uzak olması, mobing ve satış baskısının her geçen gün şiddetinin artması gibi birden fazla neden bir çok meslektaşımın uykularımı kaçırıp, sağlıksız günler yaşamasına neden oldu. Ben ise 16 yıldır Dünyanın en iyi ilaç firmalarından birinde birçok başarıya imza atıp, birçok değerli yönetici ile çalışma fırsatı yakaladım. Almış olduğum eğitimler, yapmış olduğum projeler, yakalamış olduğum istikrarlı başarıya rağmen gerçekte ne istediğimi hep atladığımı fark ettim.

Gerçekten de Nadir KIRLIKOVALI ne istiyordu? Neden istiyordum? Ne olsaydı daha mutlu ve huzurlu çalışırdım? Para kazanmak hem kolay hem eğlenceli hem de çok olabilir miydi? Ben bu sorulara cevap arayama başladıktan sonra mesleki körlüğümü de tedavi etmeye başlamış oldum. Her gün arabayla geçtiğim caddeleri yürümeye karar verdim, bir şeyleri atlıyorsam bunu fark etmenin en güzel yolunun zamanı yavaşlatabilmekten geçtiğine inanırdım. Hayatımın fırsatı belki karşımda bana doğru yürüyen beyefendiydi ya da bir cafe de yan masamda yemek yiyordu. Farkındalığımı arttırıp algılarımı açtığımda hayatta farklı renklerin olduğunu gördüm. Bu renklerin içindeki kırmızı, mavi, beyaz aradığım farkı yaratacak, güçlü bir çatıydı.

remax ballon RE/MAX tüm dünyada 97 ülkede 6500 franchise ofisi ve 100.000’ e yakın gayri menkul danışmanı ile 1973 yılından beri sektörde. Türkiye ise 250 ye yakın ofis ve 2500 danışmana sahip kocaman bir şirket. Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmeti, tüm dünyada gayri menkul pazarlama imkanı, en yeni teknolojiyle en kapsamlı eğitimler, yaygın network ağı bugüne kadar Türkiyede ilk kez Remax Türkiye tarafında hayata geçirilmiştir. Artık bende ne istediğini bilen biri olarak hayallerimi gerçekleştirebileceğim ve hayallerini gerçekleştire bileceğim insanlarla buluşmak, onlar için istedikleri fırsatları yakalayabilme imkanı sunabilecektim. Bu gerçekten çok heyecan verici bir duygu çünkü sabah erken kalkmak için iyi bir sebep, kazanmak için doğru bir hamle, daha iyi bir gelecek içinse tam zamanıydı. remax ballonRE/MAX Pasha ile çalışma kararını aramızdaki doku uyumunu fark ettiğimizde aldık. Pasha ofislerinin nasıl farklılaştığını, hedeflerini, öngörülerini, eğitimlerini, yönetim şekillerine kadar bambaşka bir oluşumdu. Türkiyede 5 ofis ve 100’ü geçkin danışmanı ile tüm dünyadaki 6500 ofisten biri değildi. Farklılaşmış, sıyrılmış, kabuklarını kırmış, mutlu çalışanları içinde barındıran büyük bir aile olmuştu. Başarının tesadüfleri sevmediğini bildiğim için gerek gayrimenkul sektöründe gerekse remax ballonRE/MAX Türkiye’de yıldızı, başarısı en parlak ofislerden biri olan remax ballonRE/MAX Pasha ile yollarımız birleşti. Bugünlerde ise kendi markamı oluşturmak adına girişimlerim devam etmekte.